Q50 GPS V2 (End of Life)

Het nieuwe model GPS Horloge Kind Camouflage Q50 V2 OLED SOS Tracker is hier. Nu te bestellen voor slechts 34,95 inclusief simkaart en verzendkosten.

In de uitvoering Camouflage kleuren. Verkrijgbaar in twee Vette Camo kleuren. Military Green of Rambo Sandstorm. Spot eenvoudig je kind via Google Maps.

Kijk niet verder. Top aanbod.

Q50 GPS v2 ...

Het nieuwe model GPS Horloge Kind Camouflage Q50 V2 OLED SOS Tracker is hier. Nu te bestellen voor slechts 34,95 inclusief simkaart en verzendkosten.

In de uitvoering Camouflage kleuren. Verkrijgbaar in twee Vette Camo kleuren. Military Green of Rambo Sandstorm. Spot eenvoudig je kind via Google Maps.

Kijk niet verder. Top aanbod.

Q50 GPS v2 horloge is een verouderd model Met alleen LBS of GPS. Nieuwe modellen GPS horloges hebben GPS Positionering en een Touchscreen display..  Klik HIER voor de nieuwe modellen. Ook is er een Q50 horloge lcd of oled gps horloge in omloop dat eigenlijk geen GPS horloge genoemd mag worden. Maar wel onder die noemer verkocht wordt. Het betreffende Q50 v2 type horloge heeft alleen maar een LBS ontvanger. En kan ook alleen maar de locatie van de zendmast van de telefonie waarnemen en weergeven. Hierdoor zit er ook vaak een enorme afwijking in de locatie op de kaart. T.o.v. de daadwerkelijke positie van het horloge. Dit zijn dan ook de modellen die tegen lagere prijzen verkocht worden via veilingsites, wish, aliexpress etc of marktplaats advertenties. Maar dit zijn geen volwaardige producten. Bezint dus eer ge begint.

Verouderd model GPS horloge 

Nieuwe modellen GPS horloges hebben GPS + WIFI Positionering.  Klik HIER voor de nieuwe modellen.

Q50 GPS v2 GPS Horloge 

Het Q50 v2 GPS Horloge is een Telefoon Tracker voor Kinderen. Waterdicht IP65 (spatwater). Eenvoudig contact houden met je kind. Zowel door onderling bellen als ook traceren op de kaart. Deze Q50 smartwatch wordt geleverd inclusief prepaid simkaart zonder abonnement en verzending met tracking nummer. Een uitkomst voor ouder die hun kind wel eens uit het oog verliezen. Door eenvoudig gebruik van de SOS knop kan het kind eenvoudig de ouder alarmeren. 

Q50 smartwatch gps voor kinderen met GPS-tracker met tracker App.

Het Q50 gps v2 smartwatch horloge is een smartwatch met gps en beschikbaar in diverse uitvoeringen. En is tevens een mini gps horloge voor kinderen. Met een enorme oplage een van de meest verkochte budget gps horloge tracker  uit China. Ondanks dat het Q50 model al een aantal jaren bestaat is het nog steeds erg populair. Wat veel mensen niet weten is dat er verschillende versies van in omloop zijn.

Zo bestaat er ook een uitgeklede versie van het budget model Q50 v2 horloge waarbij er geen Sensor in de polsband zit (hierdoor is er geen registratie Alarm meer mogelijk als het kind het gps horloge afdoet). Normaal gesproken krijg je via de tracker app een alarm als het horloge wordt afgedaan.

Gps kinderhorloge kind met handige functie

Waar je kind uit hangt wil je natuurlijk zelf ook graag weten. Via de App wordt je kind eenvoudig gespot. Dat kan met een vet Q50 horloge Zeker als kinderen tussen de drie en zeven jaar zijn wil je er nog goed zicht op kunnen houden. Het is dan niet zo eenvoudig om je kind meer ruimte te geven. Veiligheid staat natuurlijk voorop en zeker op die leeftijd. De kleintjes gaan steeds meer dingen ontdekken en daardoor ook hun grenzen verleggen. Dan is een polshorloge met een ontvanger telefoon een mooie uitkomst. De GPS functie geeft ook de mogelijkheid om op de kaart te zien waar je kind is middels de tracker app.

Gps smartphone voor jouw kind.  

Geschikt voor kleine kinderen vanaf een jaar of vier die je liever nog geen mobiele telefoon toevertrouwd. Het GPS horloge hebben ze om waardoor je kind het horloge niet kwijt kan raken of laten vallen. Maakt gebruik van de handige tracker APP. Handig met sos button voor een kind in nood. In geval van nood kun je elkaar bellen en gebeld worden.

Maakt gebruik van het KPN netwerkt middels een Lebara Prepaid simkaart.

Meer

Q50 GPS V2 Horloge Vette Telefoon Tracker Kind Spotten vanaf 4 jaar  

Toont 1 - 6 van de 6 items
Toont 1 - 6 van de 6 items