Q50 GPS Horloge (EOL)

Het GPS Horloge Kind Camouflage Q50 V2 OLED SOS Tracker (nieuw model) is hier Gespot. Nu te bestellen voor slechts 34,95 inclusief simkaart en verzendkosten.

Military grade Camo colors spotted. In meerdere camouflage kleuren verkrijgbaar. Wij drijven niet de Spot met onze GPS horloge Spotprijzen. Gebruiksklaar inclusief simkaart en verzendkoste...

Het GPS Horloge Kind Camouflage Q50 V2 OLED SOS Tracker (nieuw model) is hier Gespot. Nu te bestellen voor slechts 34,95 inclusief simkaart en verzendkosten.

Military grade Camo colors spotted. In meerdere camouflage kleuren verkrijgbaar. Wij drijven niet de Spot met onze GPS horloge Spotprijzen. Gebruiksklaar inclusief simkaart en verzendkosten.

Het Q50 tracker horloge is geen echt waterdicht horloge. IP65 betekent dus ook spatwaterdicht. Een paar druppeltjes water zijn dus geen probleem. Maar als je het horloge vijf seconde onder water houd is het ook direct defect. Ook is er een Vet Q50 lcd gps horloge in omloop dat eigenlijk geen GPS horloge genoemd mag worden. Maar wel onder die noemer verkocht wordt. Het betreffende type horloge heeft alleen maar een LBS ontvanger. En kan ook alleen maar de locatie van de zendmast van de telefonie waarnemen en weergeven. Hierdoor zit er ook vaak een enorme afwijking in de locatie op de kaart. T.o.v. de daadwerkelijke positie van het horloge. Dit zijn dan ook de modellen die tegen lagere prijzen verkocht worden via veilingsites, wish, aliexpress etc of marktplaats advertenties. Maar dit zijn geen volwaardige producten. Bezint dus eer ge begint.

Verouderd model GPS horloge 

Q50 horloge is een verouderd model Met alleen LBS of GPS. Nieuwe modellen GPS horloges hebben Bv. GPS Positionering en Touchscreen display.  Klik HIER voor de nieuwe modellen.

Q50 GPS KinderHorloge 

Het Q50 GPS Horloge is een Vette Telefoon Tracker voor Kinderen. Waterdicht IP65 (spatwater). Eenvoudig contact houden met je kind. Zowel door onderling bellen als ook traceren op de kaart. Deze smartwatch wordt geleverd inclusief prepaid simkaart zonder abonnement en verzending met tracking nummer. Een uitkomst voor ouder die hun kind wel eens uit het oog verliezen. Door eenvoudig gebruik van de SOS knop kan het kind eenvoudig de ouder alarmeren. 

Q50 smartwatch gps voor kinderen met GPS-tracker met tracker App.

Het Vette Q50 smartwatch horloge is een smartwatch met gps en beschikbaar in diverse uitvoeringen. En is tevens een mini gps horloge voor kinderen. Met een enorme oplage een van de meest verkochte budget gps horloge tracker  uit China. Ondanks dat het model al een aantal jaren bestaat is het nog steeds erg populair. Wat veel mensen niet weten is dat er verschillende versies van in omloop zijn.

Zo bestaat er ook een uitgeklede versie van het budget model Q50 horloge waarbij er geen Sensor in de polsband zit (hierdoor is er geen registratie Alarm meer mogelijk als het kind het gps horloge afdoet). Normaal gesproken krijg je via de tracker app een alarm als het horloge wordt afgedaan.

Gps kinderhorloge kind met handige functie

Waar je kind uit hangt wil je natuurlijk zelf ook graag weten. Zeker als kinderen tussen de drie en zeven jaar zijn wil je er nog goed zicht op kunnen houden. Het is dan niet zo eenvoudig om je kind meer ruimte te geven. Veiligheid staat natuurlijk voorop en zeker op die leeftijd. De kleintjes gaan steeds meer dingen ontdekken en daardoor ook hun grenzen verleggen. Dan is een polshorloge met een ontvanger telefoon een mooie uitkomst. De GPS functie geeft ook de mogelijkheid om op de kaart te zien waar je kind is middels de tracker app.

Gps smartphone voor jouw kind.  

Ook is er een Vet Q50 horloge kidswatch horloge met led display maar dan nog steeds met alleen LBS. Eigenlijk mag zo'n horloge geen GPS horloge genoemd mag worden

Gps tracker kind horloge Spotted.  

Er zijn verschillende kleuren voor jongens als jongenshorloge en voor meisjes als meisjeshorloge. Geschikt voor kleine kinderen vanaf een jaar of vier die je liever nog geen mobiele telefoon toevertrouwd. Het GPS horloge hebben ze om waardoor je kind het horloge niet kwijt kan raken of laten vallen. Maakt gebruik van de handige tracker APP een handige horloge app.

Maakt gebruik van het KPN netwerk middels een Lebara Prepaid simkaart.

Q50 Gps horloge reparatie.

 De Q50 smartwatch GPS spotter werkt ook met de nieuwe tracker APP. Deze app is zowel geschikt voor Samsung Android als Apple Ios. Ook kun je via de app meerdere smartwatches onder het zelfde account tracker account onder brengen. Hierdoor zie je de verschillende horloges tegelijkertijd op de kaart in de zelfde app. De Smartphone kun je natuurlijk ook nog gebruiken om elkaar te bellen of gebeld te worden. Via de tracker App krijg je veel informatie. En bekijk je op de kaart de locatie van het kind of geliefde. Met de tracking workmode op 1 minuut kun je het horloge ook als sporthorloge gebruiken.

Problemen gps horloge.

Heeft u een ook gps horloge en deze werkt niet. Bijvoorbeeld een Vet model Q50, Q60, Q80, Q90, Y3, A3, G72 gps horloge. Dan bent u niet de enige. Veel mensen hebben dergelijke en soortgelijke GPS tracker horloges gekocht via een marktplaats, veilingsite of bij een Chinese websites zoals wish, aliexpress etc en krijgen het vervolgens alsnog niet aan de praat. Maak daarvoor gerust gebruik van onze reparatie service.

Q50 kinderhorloge problemen.

Het komt zelfs ook nog voor dat Gps horloges besteld worden waarvan achteraf blijkt dat ze helemaal niet geschikt zijn voor de Europese markt. Onwetend kopen deze mensen dan op deze manier een gps horloge. En beseffen zich vaak niet dat er behoorlijk wat inzicht bij komt kijken om het gps horloge dan goed te laten werken. U kunt dit horloge door ons laten repareren en configureren voor 17,50 euro.

Gps horloge kind Spotprijzen

Het instellen van de telefoonnummers wordt gedaan via het menu van de app. Zo kan men ook berichten inspreken. Zo ben je met het Q50 kids horloge altijd bereikbaar en dat geeft een veilig gevoel. We weten allemaal wat onzekerheid met sommige mensen doet. Fijn als je daar in ieder geval wat aan doet. Al tijd bereikbaar wel zo'n fijn idee.

Voor kleine kinderen van 4 jaar. De sos knop is voor een kind in nood met een stoere en Vette q50 tracker smartwatch erg handig.  Ook als het kind buiten is kan het bellen en gebeld worden. En zelf kan je zien waar je kind is middels de app. Een sim kaart is nodig om het gps horloge telefoon te laten werken. Bestel nu een nieuw model. Meestal de volgende dag al geleverd. We gaan er op uit!

Watch out Military Green colors ahead.. Enemy Spotted !

Meer

GPS Q50 Horloge Telefoon Vette Tracker Spotgoedkoop Kind Vanaf 5 jaar 

Toont 1 - 4 van de 4 items
Toont 1 - 4 van de 4 items