GPS horloge kind

GPS horloges voor kids en volwassenen. Een veilig idee om altijd direct contact te kunnen leggen. En de positie te kunnen volgen met Google maps server. In deze gehaaste tijd met zo veel dingen aan je hooft is het erg prettig als je snel contact kunt leggen. Zoals je met bv Whatsapp tegenwoordig direct een berichtje kunt sturen of bellen. Is dit...

GPS horloges voor kids en volwassenen. Een veilig idee om altijd direct contact te kunnen leggen. En de positie te kunnen volgen met Google maps server. In deze gehaaste tijd met zo veel dingen aan je hooft is het erg prettig als je snel contact kunt leggen. Zoals je met bv Whatsapp tegenwoordig direct een berichtje kunt sturen of bellen. Is dit ook mogelijk met een Gps horloge kind tracker. Eenvoudig een bericht inspreken, bellen naar het horloge of de locatie van je geliefde volgen op de kaart in je tracking app.

GPS horloge kind


Wij leveren een perfect gps horloge voor kids junioren en ouderen. Een GPS horloge voor uw kind leert ze al in een vroeg stadium klok kijken. Ook geeft de SOS en belfunctie meer vrijheidheid en zelfstandigheid.

Je verliest je kind niet uit het oog met dit GPS tracker kinderhorloge. En zo voorkomt men paniek doordat je de locatiegegevens altijd kan opvragen met de tracking app. Zo kun je dus altijd weten waar je kind is en direct contact leggen.


De vele voordelen van GPS kinderhorloges zijn o.a. 

Bellen en gebeld worden (belfunctie)
Tracking functie via Google maps app
Stappen teller. Blijf fit en in beweging
Sos functie Belt direct het noodnummer
GPS WIFI LBS postionering (specificatie)


Voordelen aankoop bij Storm discount

Veel lagere prijzen dan de concurrenten

Horloges zijn Plug en Play geinstalleerd
Inclusief geactiveerde prepaid Simkaart
Veel Lagere Data tarieven (1 ct per mb)
Nederlandstalige app en server mogelijk
Voor kinderen vanaf 4,5,6,7,8,9,10 jaar

Kind GPS horloge 


Onze kinder GPS horloges zijn veel goedkoper te bestellen dan bij andere Nederlandse aanbieders. En dat met Top service ook na aankoop. Zonder poespas of andere mooie verhalen. Bestel uw GPS tracker kinderhorloge nu met torenhoge korting bij storm discount.

Tevens bieden wij aan mini gps trackers voor kinderen, junioren, volwassenen en ouderen. En eveneens voor huis dieren zoals honden en katten. Maar ook paarden, bagage, fietsen, auto, scooters en andere toepassingen.

Let op er is veel rommel op de markt. Steeds vaker zien wij bv GPS-trackers voor kinderen die alleen een LBS UMTS tracker horloge functie hebben. Dat klinkt interessant maar daar zit dus geen GPS in. Waardoor de locatiegegevens nooit accuraat zijn. Voorkom teleurstellingen en bestel bij een GPS Tracker horloge bij www.duizend.com

Meer

Perfect kind gps horloge voor kinderen en ouders – Telefoon tracker SOS 

Toont 1 - 15 van de 15 items
Toont 1 - 15 van de 15 items