GPS Horloge Touchscreen

GPS Horloge Touchscreen. Veel ouders zijn blij met dit 1.22 inch touchscreen GPS horloge. Kinderen zijn zo eenvoudig te volgen.  Zowel op de kaart als in de App. Maar ook door onderling bellen legt men makkelijk contact. De ouder kan ook eenvoudig naar het kind bellen. Het kind kan tevens ook eenvoudig naar de ouder bellen. Bestel nu en maak geb...

GPS Horloge Touchscreen. Veel ouders zijn blij met dit 1.22 inch touchscreen GPS horloge. Kinderen zijn zo eenvoudig te volgen.  Zowel op de kaart als in de App. Maar ook door onderling bellen legt men makkelijk contact. De ouder kan ook eenvoudig naar het kind bellen. Het kind kan tevens ook eenvoudig naar de ouder bellen. Bestel nu en maak gebruik van onze super service. Deze service waarbij u direct het gps horloge kunt volgen, nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is dan ook uniek. Deze service ontvangt u elders niet, of tegen forse meerprijs.

GPS Horloge Touchscreen voor kind en ouder 

Indien u de gps tracker of gps horloge in het buitenland wenst te gebruiken dan kun u het beste gebruik maken van de door ons te leveren Lebara simkaart. Wij configureren uw horloge dan met deze simkaart die u tevens in Nederland kunt gebruiken. Vooraf wordt Het horloge getest met een Lebara simkaart en volledig functionerend geleverd. De Simkaart is reeds in de tracker geplaatst. En het kinder gps horloge is gebruiksklaar. Hiermee wordt de werking binnen Nederland in niet het buitenland gegarandeerd. 

GPS tracker horloge telefoon

GPS kinderhorloge dat wij vooraf voor u configureren en vervolgens een tracker account voor u aanmaken zodat u het horloge direct na ontvangst kunt volgen. U ontvangt dus een gebruiksklaar product dat is geconfigureerd voor de specifiek bijgeleverde prepaid Lebara simkaart. Dit betekend tevens dat als u een andere simkaart wenst te gebruiken. Dat u dat dan voor aankoop dient aan te geven. Wij kunnen dan samen met u bekijken of dit mogelijk is. 

Kind Gps horloge tracker met simkaart

Het GPS horloge is een 1.22 inch Touchscreen horloge dat geschikt is voor kinderen. Door middel van WIFI Positioning kan de positie op de kaart ook getoond worden als het horloge binnen is. Afhankelijk van de aanwezigheid van wifi routers die geindexeerd zijn. Gps horloge telefoon tracker Bekijk het gehele assortiment. Het smart horloge heeft een sim kaart nodig voor goed gebruik. In geval van nood kun je met een mobiele telefoon naar het horloge bellen. Door de ingebouwde microfoon kun je elkaar goed verstaan. De tracking is real time en maakt gebruik van gprs data.

Storm discount de specialist op het gebied van gps tracking.

Een 1.22 inch Gps Horloge met kleuren touchscreen. Telefoneren, bellen en gebeld worden. Diverse kleuren Zwart, Donker blauw, Blauw, Roze en geel. GPS horloges voor kinderen vanaf vier jaar / vijf jaar Met GPS, WIFI, LBS, SOS. Lees ook de specificaties per model. Deze GPS tracker horloges maken ook gebruik van onze bekende tracker APP. Alle GPS horloges worden eveneens gebruiksklaar geleverd met simkaart inclusief verzendkosten. 

GPS tracker horloge telefoon 

GPS kinderhorloge dat wij vooraf voor u configureren en vervolgens een tracker account voor u aanmaken zodat u het horloge direct na ontvangst kunt volgen. U ontvangt dus een gebruiksklaar product dat is geconfigureerd voor de specifiek bijgeleverde prepaid Lebara simkaart. Dit betekend tevens dat als u een andere simkaart wenst te gebruiken. Dat u dat dan voor aankoop dient aan te geven. Wij kunnen dan samen met u bekijken of dit mogelijk is. Overigens zijn de tarieven van Lebara ongeevenaard en bieden een zeer goede landelijke dekking via het KPN netwerk tegen veel lagere kosten. U kunt deze tarieven dan ook het beste vooraf vergelijken met bv. KPN, Vodafone, T-mobile, Tele2 etc. Wij zien geen reden om te veranderen van telecom provider. 

Kinder tracker telefoon horloge 

Na aankoop van de tracker ontvangt u het gps  horloge en de inlog gegevens voor de tracker app die u nodig heeft nadat u de App geinstalleerd heeft. Het gebruikers account voor de App is vooraf al voor u aangemaakt en uw horloge iD is geregistreerd op de tracker Tracking server. En wordt tevens geleverd inclusief lifetime acces tot deze service. De App dient u eerst nog wel te installeren op uw telefoon (dit kan ook op meerdere telefoons).

GPS kinderhorloge telefoon

Het prepaid telefoonnummer en het account voor gebruik van de Tracker server wordt na aankoop aan u overgedragen. En u als gebruiker dient het password te wijzigen voor alleengebruik. Indien u bij dit product binnen veertien dagen na ontvangst gebruik wenst te maken van uw retour recht.

Gps horloge telefoon tracker 

Dan dient u tevens rekening te houden met het volgende. Het betreffende telefoonnummer en prepaid simkaart geleverd bij uw gps tracker blijft uw eigendom en kan ook niet geretourneerd worden. Dit geld eveneens voor de tien euro configuratie kosten die onderdeel maken van de productprijs. Dit i.v.m testen van de tracker met uw simkaart. Het aanmaken van account op de tracker server. Testen van de verbinding van de tracker met de server en app etc. U kunt hier ook meer over teruglezen in de algemene voorwaarden.

Bij aankoop van het door ons geconfigureerde kinder horloge krijgt u tevens de garantie dat de traceerfunctie direct werkt. Aangezien dit vooraf al voor u getest is. Kind Telefoon horloge een ruim assortiment.

Tracker GPS kinderhorloge 

Het horloge is niet waterdicht. En het horloge kan ook niet ondergedompeld worden in het water. Het siliconen bandje is uit te wisselen in diverse kleuren. Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier a vijf jaar. Leverbaar in meerdere kleuren.

De Tracker App kunt u tevens ook in de Nederlandse taal instellen. 

Horloge telefoon GPS kinder horloge

Weten waar je kind is een echt veilig gevoel. Perfect werkt het bij een dagje weg om een oogje in het zeil te houden bij bv. een schoolreisje, op de camping, buiten spelen, maar ook naar het strand of bos, naar pretparken zoals de Efteling, slagharen, duinrell, drievliet, plopsaland of Walibi. Maar ook bv als je naar een museum of naar de stad gaat. Iedere plaats waar je je kind uit het oog kan verliezen is perfect om een GPS kinder horloge te gebruiken. Eenvoudig is de positie op de kaart te zien. maar ook of je kind bv wel de route van en naar school volgt.

Meer

Telefoon horloge GPS Tracker touchscreen kind en ouder bellen SOS WIFI 

Toont 1 - 5 van de 5 items
Toont 1 - 5 van de 5 items