GPS tracker telefoon bel horloge kinderen en ouders - Roze

Nieuw

Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro   gps horloge configuratiegps horloge tracking server
Incl. gratis toegang tot de tracking servergps horloge setracker servergps horloge kind
Incl. verzending met tracking nummer! gps tracker postnl bezorgtgps horloge gsm
Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb    Lebara Simkaart gps trackerinstellen gps horloge
Netwerk KPNKinder smartwatch KPN netwerkKids watch gps horloge
Support via Tel / whatsapp / Emailgps kids whatsapp uitleggps horloge kind

Meer details

49,95 €

Afrekenen via SSL
 Afrekenen via SSL

Meer informatie

Verouderd model GPS horloge 

Het GPS horloge is een verouderd model Met alleen LBS of GPS voor kinderen tot zes jaar. Tevens blijkt uit gebruikerservaringen dat vaak de ontvangst te zwak is (binnenshuis geen signaal). De Nieuwe modellen GPS horloges hebben GPS + WIFI Positionering. En tevens een snellere en nauwkeuriger positiebepaling. Klik HIER voor de nieuwe modellen.

Gps horloge Blauw Touchscreen

GPS horloge Roze verschilt t.o.v. ander gps horloges;

Het GPS horloge Roze is een Touchscreen horloge !

Kleuren en design kunnen afwijken van de getoonde afbeeldingen. Onze horloges hebben een verbeterde polsband.

Kinder Gps horloge + incl. configuratie t.w.v. 10 euro + incl. Lebara Sim 5 euro + 50 mb incl. verzendkosten ! Binnen vijf minuten werkend op uw smart phone. 

Tevens bevatten onze gps horloges de laatste firmware waardoor u verzekerd bent van een correcte werking.

Touchscreen GPS horloge

Inmiddels is in de praktijk gebleken dat het voor de meeste mensen te moeilijk is om het gps kinderhorloge te configureren en vervolgens een account met ID aan te maken om het horloge te kunnen volgen (in tegenstelling tot wat andere leveranciers beweren is ook onze conclusie dat dit niet eenvoudig is. Hier willen wij ook heel duidelijk en transparant in zijn). Aangezien dit achteraf dan ook te veel handelingen met zich mee brengt wordt het gps kinderhorloge nu volledig geconfigureerd geleverd.

Touchscreen GPS horloge

Het horloge wordt vooraf getest met een simkaart en volledig functionerend geleverd incl. 5 euro Lebara beltegoed prepaid Sim + 50 mb data. De Simkaart is reeds geplaatst en het kinder gps horloge is gebruiksklaar. Hiermee wordt de werking alleen binnen Nederland gegarandeerd en ondersteund op basis van de 2g dekkingskaart van KPN. In het buitenland (Europa) kunt u ook bellen. Voor de werking van de tracking functie in het buitenland is geen garantie ivm dekkingsgebieden en 2g netwerken in het buitenland. Elders komt u deze informatie alleen in de kleine lettertjes tegen. In het buitenland hebben wij goede testresultaten behaald met Lebara via het stabiele KPN netwerk. Met de door ons geconfigureerde gps trackers en bijgeleverde simkaart zijn de kosten slechts 1 ct per MB in Europa. Na aankoop ontvangt u het horloge en de inlog gegevens die u nodig heeft nadat u de App geinstalleerd heeft. Het account voor de App is vooraf al aangemaakt en uw horloge iD is geregistreerd op de Tracking server en wordt geleverd inclusief gratis acces tot deze service. De App dient u eerst nog wel te installeren op uw telefoon (dit kan ook op meerdere telefoons).

Ter vergelijk DATAKOSTEN PREPAID PROVIDERS: Tarieven per 1 Mei 2018

Datakosten onze GPS trackers en GPS Horloges: 1 ct per MB

KPN PREPAID: 15 ct per mb (15 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart)

VODAFONE PREPAID:  10 ct per mb (10 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart)

TELE 2 PREPAID:  5 ct per mb (5 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

T-MOBILE PREPAID:  5 ct per mb (5 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

ONE2MOBILE PREPAID: 15 ct per mb (15 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

SIMYO PREPAID: 3 ct per mb (3 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

Tevens zit er op de door ons geplaatste simkaart reeds een Startbundel van Vijf euro en een Databundel van 50 MB

In de praktijk is onze ervaring na het testen en reacties door eindgebruikers, behalen onze simkaarten de zelfde resultaten als andere Prepaid providers die ook gebruik maken van het KPN netwerk. En dit tegen een fractie van de kosten die u elders betaald.

U koopt een voor u op maat gemaakt product

U ontvangt een gebruiksklaar product dat is geconfigureerd voor deze specifiek bijgeleverde Lebara simkaart. Dit betekend dat als u een andere simkaart wenst te gebruiken dat u dat dan voor aankoop dient aan te geven. Wij kunnen dan samen met u bekijken of dit mogelijk is. Overigens zijn de tarieven van Lebara ongeevenaard en bieden een goede landelijke dekking via het KPN netwerk tegen veel lagere kosten. U controleert voor aankoop de Lebara 2G dekking via het KPN netwerk in uw regio met de dekkingskaart van KPN door te klikken op deze link KPN dekkingskaart en 2G te selecteren. Zodat u kunt zien of er voldoende dekking is in uw gebied voor een goede gprs data verbinding. U kunt de Lebara tarieven het beste vooraf vergelijken met bv. KPN, Vodafone, T-mobile, Tele2 etc. Wij zien geen reden om te veranderen van telecom provider.

Touchscreen GPS horloge

Het prepaid telefoonnummer en het account voor gebruik van de Tracker wordt na aankoop aan u overgedragen. En u als gebruiker kan het password wijzigen voor alleengebruik. Indien u bij dit product binnen veertien dagen na ontvangst gebruik wenst te maken van uw retourrecht. Dan dient u rekening te houden met het volgende. Het betreffende telefoonnummer en Lebara simkaart t.w.v. vijf euro dat is geleverd bij uw gps tracker blijft uw eigendom en kan niet geretourneerd worden. Dit geld eveneens voor de configuratie kosten die onderdeel maken van de productprijs (i.v.m testen tracker met uw simkaart, aanmaken account op de setracker server, testen verbinding tracker met de server en app etc). U kunt hier ook meer over teruglezen in de algemene voorwaarden.

Bij aankoop van het geconfigureerde kinderhorloge krijgt u de garantie dat de traceer functie direct werkt (aangezien dit vooraf al voor u getest is). Deze service, waarbij u direct het gps horloge kunt volgen nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek ! Deze service ontvangt u elders niet (of tegen forse meerprijs).

Onze prijs is inclusief onderstaande werkzaamheden die wij voor u uitvoeren;

- Simkaart pincode vrij maken.

- Plaatsen en testen simkaart in het GPS horloge.

- Aanmaken account op de server en registratie van uw GPS horloge.

- Testen van correcte werking zodat u direct na installatie van de App op uw Smartwatch een werkend GPS horloge heeft.

- Gratis acces tot de SE Tracker service.

- Incl. verzending. 

GPS horloge Roze Features

 •          Goed GPS kinderhorloge met talrijke localisering functies en geïntegreerde 2 weg telefonie
 •          gemakkelijk localiseren en controleren middels gratis iOS of Android app (download via App-store, Google Play of via QR-code)
 •          geïntegreerde GPS-tracker voor het exact localiseren 
 •          met microfoon en luidspreker voor 2-weg telefonie direct via het horloge - voor bereikbaarheid is geen smartphone nodig
 •          geheugen voor tien telefoonnummers voor SOS-signaal of telefooncontact met een druk op de knop
 •          Instellen welke telefoonnummers het toestel kunnen bellen

GPS horloge Roze Inhoud verpakking

 •          horloge
 •          oplaadkabel
 •          engelstalige gebruiksaanwijzing 

GPS horloge Roze Kenmerken

 •          digitaal display met grote tijdweergave, datum, accustand, signaalkwaliteit etc
 •          Geolocatie: instellen van veilige zones waarbij een alarmsignaal gestuurd wordt zodra deze wordt verlaten
 •          alarm zodra het horloge afgedaan wordt
 •          programmeerbare alarm signalen
 •          monitoring: bewaking van de omgeving
 •          historie locatie: samenvatting van de plaatsen waar de drager is geweest
 •          GPS-periodes: instelbaar voor GPS monitoring
 •          geïntegreerde stappenteller
 •          GPS-localisering in reële tijd of met ingestelde interval
 •          materiaal armband: kunststof
 •          Lange stand by tijd

Door het gebruik van USB laders met te hoog voltage / amperage kan de electronica schade oplopen. Wij raden u dan ook aan een geschikte USB lader zoals vermeld op de productpagina mee te bestellen. 

Bovenstaande kleuren, design, functionaliteit en specificaties kunnen door aanpassingen van de fabrikant afwijken. De functionaliteit van de Setracker App wordt regelmatig aangepast door updates. Hierdoor kan de functionaliteit en layout afwijken van de getoonde product informatie. 

Veel ouders zijn blij met dit touchscreen GPS horloge. Kinderen zijn eenvoudig te volgen.  Zowel op de kaart in de App. Maar ook door onderling bellen. De ouder kan ook eenvoudig het kind bellen. Het kind kan ook eenvoudig naar de ouder bellen. Het horloge is niet waterdicht. En kan ook niet ondergedompeld worden in het water. Het siliconen bandje is niet uit te wisselen.  Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. Leverbaar in meerdere kleuren.

De SE Tracker App kunt u ook in de Nederlandse taal instellen. Hieronder ziet u de correcte werking van het door ons geleverde GPS horloge.

setracker gps tracker horlogetelefoon via pc instellen

Lees hier meer over GPS positionering 

Al onze gps horloge prijzen zijn inclusief de beste service, gratis verzending, incl simkaart en gebruiksklaar-service, de zogenoemde installatieservice. Deze Service waardoor het horloge al gebruiksklaar is zit al verwerkt in onze totaalprijs (Tien euro).  Andere aanbieders bieden dergelijke gebruiksklaarservice ook aan. Maar alleen als extra optie. Elders betaald u dus naast onze lagere prijzen nog tot wel 29,95 euro EXTRA voor de installatie service, Connect service, plug and play installatie service, Service compleet, simkaart, verzendkosten etc. Laat u dus niet foppen..

Veiligheid gps trackers

Recentelijk is er in de media aandacht besteed aan de veiligheid en risico's. Bij het gebruik van gps trackers, gps tracker app's en Gps servers. Deze aandacht is prima aangezien het bijdraagt aan een stuk bewustwording. Tevens draagt de discussie bij. Aan het tempo waarin ook verbeteringen en aanpassingen in de beveiliging worden doorgevoerd. Zowel voor de fabrikant (doorontwikkeling). leverancier (informeren / communicatie / verkoop). En eindgebruiker dienen zich hier bewust van te zijn. En rekening te houden met mogelijk risico's. Ieder vorm van communicatie via internet brengt namelijk risico's met zich mee. Bekend is dat de software ontwikkelaar van de Setracker app 3g-elec regelmatig met nieuwe updates komt. Dit neemt niet weg dat er altijd beveiligingsrisico's zullen blijven bestaan. 

Uit onderzoeken die hebben plaatsgevonden zijn een aantal verbeterpunten naar voren gekomen. Voor een groot deel zijn deze verbeterpunten inmiddels opgepakt. En doorgevoerd en hebben geleid tot onderstaande aanpassingen bij de horloges die wij verkopen.

Voor het gebruik met de Setracker app zijn een aantal veiligheidsmaatregelen doorgevoerd. Deze maatregelen zorgen er voor. Dat het voor onbevoegden niet meer mogelijk is. Om via SMS een code naar het 06 nummer van het GPS horloge te sturen. En gegevens op te vragen / aan te passen.

Hierdoor is het voor onbevoegden niet meer mogelijk om gegevens en instellingen uit te lezen via SMS.

Hierdoor is het ook niet meer mogelijk om gegevens in het gps horloge aan te passen via SMS berichten.

Overigens zou dit in het verleden alleen mogelijk zijn geweest als het 06 nummer bekend zou zijn bij de onbevoegde.

Tevens is het niet mogelijk om via het fysieke gps horloge dat wij leveren het Imei nummer of de registratie code te achterhalen (aan de hand van stickers).

Al onze gps horloges zijn vooraf geconfigureerd. En worden als gebruiksklaar product inclusief simkaart en login gegevens geleverd.

Bovenstaande geld ook alleen voor de gps horloges die door ons worden geleverd. U kunt er ook van uit gaan dat dergelijke maatregelen niet zijn doorgevoerd door andere bedrijven die geen kant en klaar gebruiksklaar gps horloge leveren. Dit aangezien u het gps horloge dan nog steeds zelf dient te registreren. En deze horloges tevens gebruik maken van een standaard configuratie password. Dat ook voor onbevoegden en hackers algemeen bekend is.

Disclaimer;

Aan positiebepaling zijn geen rechten te ontlenen. De faciliteit m.b.t. het gebruik van het gratis tracking platform (app) wordt door een externe partij geleverd en onderhouden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor en hebben geen invloed op de werking. Derhalve kunnen wij de werking van dit platform dan ook niet garanderen.  Indien er zich storingen voordoen kunt u dit merken doordat u bv. tijdelijk niet kunt inloggen.  Storingen komen overigens weinig voor.

Binnen de mogelijkheden die wij hebben doen wij het maximale om u een zo veilig mogelijk product te leveren.

www.Duizend.com "Daar waar professionaliteit de concurrentie overstijgt."

Recensies

Schrijf uw recensie

GPS tracker telefoon bel horloge kinderen en ouders - Roze

GPS tracker telefoon bel horloge kinderen en ouders - Roze

Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro   gps horloge configuratiegps horloge tracking server
Incl. gratis toegang tot de tracking servergps horloge setracker servergps horloge kind
Incl. verzending met tracking nummer! gps tracker postnl bezorgtgps horloge gsm
Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb    Lebara Simkaart gps trackerinstellen gps horloge
Netwerk KPNKinder smartwatch KPN netwerkKids watch gps horloge
Support via Tel / whatsapp / Emailgps kids whatsapp uitleggps horloge kind