gps horloge kind met belfunctie telefoon sos prepaid waterdicht Sale

778 Views
 

Beste gps horloge kind met belfunctie telefoon en sos prepaid waterdicht kortingsprijs

Als je wil dat je kind bereikbaar is. En veilig buiten kan spelen. Dan is een smartwatch met GPS een echte uitkomst. Zo kan je zelf eenvoudig zien of je kind bv op het schoolplein of speeltuin is. Met vriendjes elders is gaan spelen. Of juist met de fiets onderweg naar huis. En verkeert je kind zich in nood of penibele situatie ? dan kan hij of zij via de SOS knop direct contact met de ouders of verzorgers opnemen. Ook is het mogelijk om op eenvoudige manier naar elkaar te bellen door ingestelde telefoonnummers in het horloge met telefoonboek.

GPS Telefoonhorloge tracker

Een gerust gevoel en minder bezorgd. In de wetenschap dat je op ieder gewenst moment. Met de Setracker 2 App. De positie of lokatie van je koter op kan vragen. Een GPS horloge voor kinderen is echt een geweldig stukje techniek. Waar ook je kind veel plezier aan kan beleven. De tracking App is te installeren op mobiele telefoon (smartphones). Met de besturingssystemen IOS en ook Android.

Het nieuwe horloge biedt ook vele handige praktische functies. Zoals duidelijke Analoge en digitale 24 uurs Klok weergave. Onderling bellen en onderling Wetalk voice berichten sturen. Niet storen modus voor school. Stappenteller en historische route. Veiligheidzones. Bij verlaten Geo-fence zone alarm in de App. Ip67 Waterdichte eigenschappen (niet mee zwemmen of douchen e.d.). En het horloge is ook eenvoudig te bedienen via het touchscreen display en de SOS knop.

GPS Horloge kind FA23 GW700S touch kinderhorloge junior senior telefoon belfunctie

Gps horloge kind

Onze horloges met actiekorting zijn zeer betaalbaar. Gebruiksklaar en op voorraad. Een GPS simkaart gebruikt ook in Nederland het stabiele netwerk van KPN via Lebara. Zie de dekkingskaart van kpn voor het volledige bereik. En de simkaart is hierdoor ook veel goedkoper in gebruik. Dit door het lage prepaid tarief met onze KPN Netwerk GPS prepaid simkaarten. Beltarief 12 ct naar mobiele nummers en 1 ct naar vaste telefoon nummer (starttarief 12 ct). Elders betaald u bij andere aanbieder tot wel 30 ct per minuut om te bellen. Ons datatarief is slechts 1 ct per MB. Zo blijft het volgen en tracker betaalbaar. Elders betaald u ook tot wel 25 x meer voor data via gprs per maand.

Kinderhorloge tracker

Zoek niet verder, Goedkoper zult u niet vinden. Laat u niet Foppen door mooie marketing praatjes. Wij hebben voor u ook de meest gunstige netwerken en kostenbesparing uitgezocht. Met een Lebara Prepaid GPS Sim-Kaart. Is het ook niet nodig om aansluitkosten en abonnementskosten te betalen. En opwaarderen met de Lebara GPS Prepaid simkaart doet u wanneer het u uit komt.

Nieuw kids bel telefoon horloge gps tracker veilige zone kopen met- korting

GPS Telefoonhorloge met Belfunctie

Lees de vele reviews, recensies en klanten beoordelingen over Duizend.com Storm discount. Door onze klanten ook geplaatst bij vooraanstaande review sites. Zoals Trustpilot, Google, Facebook en Yotpo. Wij hebben geen betaalde account bij zo'n externe beoordelingspagina en reviewwebsites. Om zo ook positieve recensies binnen te halen over gps horloge kind ervaringen.

Echte recensies en ervaringen of nep ?

Want bedenk ook dat de meeste bedrijven betalen aan klantenbeoordeling websites. zoals o.a. Kiyoh, feedbackcompany, webwinkelkeur en eKomi etc. Om zo goede reviews te verzamelen. Negatieve recensies en reviews door ontevreden klanten worden na het plaatsen dan vaak uitgesteld. Om de verkoper de klacht op te laten lossen en de negatieve recensies "weg te poetsen".  Het feit dat een verkoper pas is in actie komt. Pas nadat een klant een negatieve beoordeling heeft geplaatst zegt eigenlijk al voldoende. Want zo is de totaalscore of rating van de verkoper op deze beoordelingspagina's. Niet meer echt eerlijk en transparant te noemen. Over de producten en services van deze bedrijven zegt dit voldoende.

Met als gevolg een klantenbeoordelingsysteem. Dat geen goede afspiegeling is van de daadwerkelijke klantenervaring en services.

Nieuw gps horloge kind waterdicht 2020 tracker kinderhorloge jongen meisje veilig en dichtbij

Gps kinderhorloge

Rekent u even mee ! Bij ons is het horloge al inclusief: Geplaatste Screenprotector. Geactiveerde en geplaatste simkaart. Veel lagere tarieven voor bellen en GPRS data kosten. Gebruiksklaar door installatie service. Verzendkosten inclusief. Na aankoop krijgt u bij ons Super Service door goede aftersales. Door onze ServiceDesk via telefoon en Whatsapp. Ook in het weekend en in de avonduren. Deze Service en Support krijgt u elders zeker Niet.

Gps tracker kind

Ook geschikt voor kinderen met gedragsstoornissen zoals autisme, epilepsie, geestelijke beperkingen etc. Door middel van gps kinderhorloges kun je eenvoudig zien waar je kind zoal uithangt. Aan de hand van een tracking app is op de kaart eenvoudig de hudige locatie van je dierbare te zien.
Geschikt voor ski vakantie zomer vakantie, dagje uit, speeltuin, erop uit. 

Het Kids Gps horloge kids watch is in diverse populaire Limited edition kleuren verkrijgbaar. Waaronder Zwart, Zwart-Rood, Blauw-Wit, Rood-Wit, Roze en Zilver. Wordt Plug en Play geleverd als gebruiksklaar product. Werking in heel Europe via de stabiele Europese Setracker GPS Server. Een Mooi, degelijk, robuust stoere Smartwatch. En ook vooral een betaalbaar GPS horloge voor jong en oud. Geschikt voor kinderen en volwassen. En nu bestellen en er op uit!

 
Posted in: Gps Tracking Blog

Bernhard Ruimschoot schrijft Blog artikelen voor Storm discount en o.a. de websites www.duizend.com en www.mijngps.com Met vele jaren ervaring in GPS tracking kunt u er van uit gaan dat u hier het beste advies krijgt. Niet alleen over de technische en praktische kant van GPS Horloges en GPS Trackers. Maar ook over een veel gunstiger kostenplaatje bij aanschaf. Wij kijken samen met u naar een advies op maat m.b.t. kwaliteit, veiligheid en het besparen op Bel en Datakosten.