GPS horloge review recensie test advies Alles over Trackers uitgelegd

1264 Views
 

Kind Gps Horloge review

Als ouder wil je natuurlijk met goede gemoedrust je kind, geliefde of dierbaren de ruimte geven. Net dat extra stukje vrijheid, maar wel vinger aan de pols kunnen houden. Dan leest u hier over de perfecte oplossing. Alles over trackers. Want wat is er leuker dat je kind, vader of moeder hun grenzen kunnen ontdekken. En dat in de wetenschap dat je elkaar toch kunt bellen, berichten sturen of volgen via Google maps in de Setracker App. 

GPS horloges voor kind en ouder

Een mooi en degelijk GPS horloge. Dat wil natuurlijk iedereen, maar waar moet je op letten om er veel profijt van te hebben ?

Kinderen beseffen zich vaak niet dat ze een smartwatch of horloge dragen. Dus ze doen de dingen die ze normaal ook al doen. Zoals bv handen wassen en buiten ravotten. Bedenk je dan dat bv een Q50 horloge niet waterdicht is en er geen garantie op zit voor vocht of waterschade. En dat het wel tegen een stootje kan. Maar als je er met een Skelter overheen rijd dat je horloge er dan zo uit komt te zien.

q50 geplet doet Skelter. Spelen met vriendjes.

Op het internet is ook veel te lezen over Nederlandse aanbieders van GPS horloges. Die hun in china geproduceerde GPS tracker horloges aanprijzen als waterdicht. Waak hier voor. Want in hun voorwaarden (de kleine lettertjes) staat dat ze geen Garantie geven op waterschade. Op onze productpagina's, waarbij vermeld staat dat het horloge waterdicht is. Staat vermeld dat u daar drie maanden waterdichtheid garantie op krijgt. Bedenk wel, u mag / kunt niet zwemmen of douchen met een gps horloge. Deze raakt op de duur geheid defect door vocht / water met name door de magnetische laadcontacten. 

Gps horloge review

De mooiste collectie GPS HORLOGES online bestellen bij Storm discount met gratis verzending. Voor 15:00 uur besteld zelfde dag verzonden. Bekijk ook onze Vette GPS Horloge Sale. Trendy horloges voor kinderen, junioren, senioren en alles wat je lief is.

Wij hebben GPS kinderhorloges, dameshorloges, herenhorloges, seniorenhorloges. De Perfect horloges voor jong en oud die ook graag met de tijd mee wil gaan.

Heb je wat minder te besteden ? dan kun je bij ons al terecht voor een NIEUW horloge voor 39,95 inclusief gebruiksklaar service, simkaart, 5 euro beltegoed, 200 mb data en gratis verzending. Zo'n Vette Deal vindt je nergens. Duizend.com de beste deals, wel zo'n goed idee..

GPS horloge voor ouderen 

Bedenk u ook dat de kosten voor aanschaf elders niet echt betaalbaar zijn (een stuk duurder). En de werking lang niet zo goedkoop in gebruik als u het vergelijkt met onze producten. 

Waarom kiest u voor Storm discount 

Onze aanschafprijs is aanzienlijk goedkoper als bij de concurrent (wij vernemen het graag als u denkt elders goedkoper of beter uit denkt te zijn).

Onze KPN Netwerk Prepaid simkaart

Met laagste tarieven. Data slecht 1 ct per MB. Bellen naar vaste nummer 1 ct per minuut (start tarief 12 ct). Voor Bellen en Data bent u dus veel goedkoper uit. Rekent u dit eens exact na bij de concurrent. U betaalt tot wel wel 15 x zoveel voor data en tot 30 cent per belminuut. Laat u niet foppen !

Geen abonnement, Geen aansluitkosten, direct al vijf euro beltegoed en 200 MB data inclusief bij aankoop. Elders moet u nog apart een simkaart kopen. Of u zit vast aan een prepaid simkaart met torenhoge bel en datakosten.  

Open transparant en eerlijk over kosten

Sommige bedrijven stellen zich als doel een Goed en betaalbaar product op de markt te zetten. Met Goede Service, Top kwaliteit en Spotgoedkope prijzen. Wij hebben dit niet als doel, wij doen het gewoon. Onze producten zijn niet alleen zeer betaalbaar maar per saldo Veel Goedkoper bij aanschaf als zowel in Gebruik.

Onze Servicedesk of Klantenservice is zeven dagen per week bereikbaar tot 23:45 uur. Deze top services krijgt u elders zeker niet. Hooguit vijf dagen per week bereikbaar tot 17:00 uur of reacties via de mail als u geluk heeft. Zie u het verschil. Service altijd dichtbij, wel zo'n veilig idee. 

Gps horloge Reviews recensie Trustpilot, Yotpo, Kiyoh, Google

Een eerlijk beeld wat veel zegt over betrokkenheid klantenservice naar klanten. Echte reviews en ervaringen van kopers. Lees dan eens de recensies op google voor bedrijven. Tik op google de bedrijfsnaam in en u ziet het snel genoeg. Zijn er wel recensies ? Veel bedrijven kiezen tegen betaling voor review websites zoals Yotpo, KiyOh, Trustpilot. Waar ze hun klanten positieve reviews laten schrijven. Negatieve reviews worden vertraagd of zoveel mogelijk "weggepoetst"
De vraag is hoe objectief dat is, als je als bedrijf tegen betaling een dienst bij een review site afneemt om recensies te ontvangen. In Google reviews hebben wij dan ook het meeste vertrouwen.. Het kost niks.

Lees ook eens Reviews

Lees ook eens de echte reviews van kopers op Bol.com van GPS horloge aanbieders. Daar zie je wel dat recensies ineens een stuk minder positief zijn. Overigens verkopen wij zelf niet via Bol want daar zijn een aantal redenen voor. Er moet flink extra betaald worden om daar te kunnen adverteren en te verkopen. En die kosten betaald u zelf, vergelijk daar maar eens de veel hogere productprijzen. Zonde van het geld zeggen wij dan. Waarom zou u te veel betalen ?

Een Ideaal horloge van Storm-discount

Storm discount met website www.duizend.com is de enige website en Gps leverancier in Nederland. Die een klantenbeoordeling heeft van vijf sterren en door meer dan honderd klanten wordt aanbevolen. 

vijf sterren recensies facebook met honderden klanten beoordelingen duizend.com

Google reviews en recencies

Duizend.com en Storm discount is de enige website en Gps leverancier in Nederland. Die een Google klantenbeoordeling heeft van meer dan vierhonderd 5 sterren ratings. En daarbij door meer dan vierhonderd mensen wordt aanbevolen. En die tevens ook ons bedrijf een vijf sterren recensie hebben gegeven.

review, recensies en klantenbeoordelingen GPS horloge reviews en service Storm discount

Waarom zou je de aanschaf van een GPS horloge of GPS tracker overwegen ? 

Handige functies van een GPS horloge getest.

Instellen alarmen (bv thuiskomen voor eten)
Tweeweg bellen, bellen en gebeld worden
Makkelijk contact houden via voice chat
Sos knop voor direct contact in Noodsituaties
Meerdere horloges te koppelen aan een account
Bellen binnen Nederland en in Europa
Eenvoudig checken waar je kind zich bevindt
Historische route bekijken op basis van werkmodus
App op meerdere toestellen te installeren
Trendy manier van leven met nieuwe connectiviteit

Alles over trackers. De beste prijs en leuke stoere horloges vindt u bij duizend.com

 

Bernhard Ruimschoot schrijft Blog artikelen voor Storm discount en o.a. de websites www.duizend.com en www.mijngps.com Met vele jaren ervaring in GPS tracking kunt u er van uit gaan dat u hier het beste advies krijgt. Niet alleen over de technische en praktische kant van GPS Horloges en GPS Trackers. Maar ook over een veel gunstiger kostenplaatje bij aanschaf. Wij kijken samen met u naar een advies op maat m.b.t. kwaliteit, veiligheid en het besparen op Bel en Datakosten.