Hoge Data en Belkosten GPS horloges tracker let op !

1502 Views
 

Data en Belkosten GPS telefoonhorloge voor kinderen en ouderen Let op! Regelmatig krijgen wij vragen over hoge kosten voor Data en belminuten. Bij het gebruik van GPS tracker horloge telefoons voor kinderen en ouderen. Na aankoop bij andere aanbieders beseft men pas achteraf dat er een Prepaid simkaart in het horloge zit. Waarbij GPS Belkosten en het bellen tot wel dertig cent per minuut kost. Hetzelfde geldt voor het Dataverbruik van gps trackers en GPS Horloges voor kinderen GPS data kosten. Hierbij kunnen de kosten wel oplopen tot 25 x zo duur per mb. Hoe werkt het precies en hoe kan dit goedkoper. Lees er alles over in dit Artikel over GPS data kosten en GPS Belkosten.

Data en belkosten GPS horloge telefoon Waarschuwing hoge kosten prepaid providers

Hoge data en belkosten GPS horloge met prepaid simkaart voorkomen

2g sim card gps tracker

Bijna alle mobiele GPS horloges die op de markt zijn maken gebruik van een 2G simkaart. Veelal wordt met name het netwerk van KPN gebruikt i.v.m goede dekking. Veel mensen beseffen zich echter ook niet dat op dat KPN netwerk meerdere Telecomproviders actief zijn. De onderlingen kost verschillen enorm tussen de bel, data en sms tarieven van deze aanbieders. Hierdoor lopen de (onnodige) extra kosten voor het gebruik van het GPS horloge ook al snel in de tientallen euros.

welke simkaart voor gps tracker

Lees ook het artikel dat wij recent hebben geschreven over Data en Belkosten GPS telefoonhorloges. Dit overzicht laat ook duidelijk zien waar de crux zit als wij het hebben over Prepaid kosten voor simkaarten zonder abonnement. Hierin ziet u een duidelijke vergelijking voor de tarieven binnen Nederland en Europa. Dit geldt voor zowel GPS trackers als Telefoon horloges met GPS en Wifi.

Dataverbruik gps tracker

Een gps tracker of goed gps horloge gebruikt zo'n 20 tot 30 mb per maand. Dit kan meer zijn als de update frequentie hoger is. Tot wel meer dan 50 mb per maand. Qua mb's is het dataverbruik van een Gps device dus niet zo hoog. Data en Belkosten GPS. De tarieven voor gprs data bij prepaid simkaarten voor gps horloges verschillen enorm tussen telecom providers. Dit is dan ook de belangrijkste factor in kostenbesparing. Zeker in combinatie met de tarieven voor belminuten en SMS.

Goedkoopste simkaart voor gps tracker

In onze gps kinderhorloges met telefoon zit al een Prepaid simkaart. Die is geactiveerd en van deze veel lagere tarieven voor GPS data kosten en GPS Belkosten gebruik maakt. Wel zo voordelig.

Data en Belkosten GPS telefoonhorloge

Lees op ons Blog meer over interessante onderwerpen zoals onze Installatie en herinstallatie service. Prima degelijke GPS horloges met SeTracker app en onze customer services

 

Bernhard Ruimschoot schrijft Blog artikelen voor Storm discount en o.a. de websites www.duizend.com en www.mijngps.com Met vele jaren ervaring in GPS tracking kunt u er van uit gaan dat u hier het beste advies krijgt. Niet alleen over de technische en praktische kant van GPS Horloges en GPS Trackers. Maar ook over een veel gunstiger kostenplaatje bij aanschaf. Wij kijken samen met u naar een advies op maat m.b.t. kwaliteit, veiligheid en het besparen op Bel en Datakosten.