Wonlex GPS horloge offline storing reparatie service

1338 Views
 

Wonlex GPS horloge offline storing reparatie service

Wonlex storing App installatieproblemen komen regelmatig voor. Heeft u een gps horloge dat ook gebruik maakt van de Wonlex 2 APP. En wilt u gebruik maken van de installatie service. Of ondervindt u ook installatie problemen. Maak dan gebruik van onze Wonlex Live Connect Service. En Lees verder... De Wonlex APP is een gratis APP. Die gebruikt kan worden voor GPS horloges. Die geregistreerd zijn op de Wonlex Server. De App werkt prima met de juiste instellingen. Maar vaak zijn de gps horloges dus niet goed geconfigureerd.

Ook als u het GPS horloge elders heeft gekocht. En graag ondersteuning wil bij het het installeren en configureren van de App Wonlex. App Wonlex 2, Wonlex 3 of Wonlex 4. Dan bent u aan het juiste adres. Voor installatie of herinstallatie. En het gebruik met uw GPS tracker horloge dan helpen wij u daar ook graag bij. Ook voor het verhelpen van storingen zoals, Wonlex not networking. Wonlex account verwijderen, Wonlex reset en Wonlex offline. Dit is zeker mogelijk voor ons om te verhelpen. En kan dus ook op afstand zodat u niet hoeft langs te komen.

Veel gehoorde opmerkingen over de Wonlex app die problemen geven.
Als wij het horloge geconfigureerd hebben. Heeft u dus direct een gebruiksklaar product.

Wonlex storing offline gps horloge service telefoon tracker reparatie

Wonlex storing offline gps horloge telefoon tracker reparatie

Problemen gps horloge.

De Wonlex App geeft niet de juiste locatie weer. De kaart blijft op een locatie in China staan. Of de locatie is wel in Nederland maar is dus niet accuraat.
Na een update van de Wonlex App doet mijn app het niet meer. Of kan ik niet inloggen. Hoe kan ik mijn account resetten?
Wonlex download gedaan en als ik wil instellen en op ok druk. Dan zegt de telefoon online maar stuurt / slaat niks op in de app?
Het Inloggen lukt niet en geeft ook account fout als ik op login druk. Terwijl ik mijn account net geregistreerd heb. Lees gerust de Wonlex app handleiding.

Wonlex GPS horloge offline storing reparatie service

De Gps locatie werkt niet in de Wonlex app. En geeft melding not networking of Device Offline.
Inloggen lukt niet meer of mijn account bestaat niet meer. Als ik mijn password opvraag met de app. Dan krijg ik geen wachtwoord toegestuurd.
De QR code van het gps horloge wordt niet herkent. Dus het horloge is ook niet te registreren. Hierdoor kan ik het gps horloge niet gebruiken.

Het gps horloge kan ik niet registreren.  Elke keer krijg ik de foutmelding. Dat het registratienummer voor de Wonlex app niet goed is.
De Tracking App werkt niet. Het Gps horloge probeert ook telkens verbinding te maken. En de App blijft ook steeds aangeven dat er geen verbinding is.
Wonlex 2 download gedaan. En als ik een nieuw account wil aanmaken. Dan geeft het horloge aan dat het al geregistreerd is. Het lukt ook niet om het account te verwijderen.

Wonlex App storing offline gps horloge service kind tracker smartwatch

Wonlex App storing offline gps horloge service kind tracker smartwatch reparatie op afstand

Wonlex APP. Ook al deze storingen zijn op te lossen.

Wonlex account reset login error

Wonlex app horloge problemen. Heeft u ook problemen met installatie van het GPS horloge. Of wilt u problemen voor zijn door ons de configuratie te laten doen ? Een verstandig besluit.

Download de Wonlex app en het gps horloge werkt niet ?
Problemen gps horloge. Wij krijgen regelmatig vragen van consumenten. Met problemen die een horloge via de Chinese markt, marktplaats, dagdeal website of een andere aanbieder hebben gekocht. Vaak zijn dit Wonlex problemen met registreren. Onbekende registratie code, onbekende ID's,  account bestaat niet. Beheerder autorisatie. Gps horloge is al geregistreerd. Daarnaast ook problemen met de gps. Verkeerde locatie wordt weergegeven in de app. Wonlex app login problemen etc etc.

Gps Device offline Wonlex help

Wonlex APP. Wat kunnen wij hierin dan voor u betekenen ? De oplossing.
U neemt direct contact met ons op. Met een omschrijving van het probleem of storing. De makkelijkste manier is via de Whatsapp button op deze pagina. Met de juiste gegevens sluiten wij voor u uit waar het probleem ligt. Of wat de reden is waardoor de storing ontstaat. De Wonlex APP is een gratis APP. Voor GPS horloges voor kinderen en volwassen van diverse merken. Veel gebruikte modellen GPS horloges zijn de Q50 kids watch. Q50pro smartwatch, Q50 versie 2. Q90 Smartwatch met GPS Wifi en Touchscreen etc. Deze horloges maken allemaal gebruik van deze tracking App. En is met onvoldoende kennis niet eenvoudig aan de praat te krijgen. Middels een GPS horloge Wonlex 2 APP software installatie. Stellen wij de APP correct voor u in.

Wonlex storing offline gps horloge kids telefoon tracker kinderen

Wonlex storing offline gps horloge kids telefoon tracker kinderen reparatie 

Problemen gps horloge. Wat kunnen wij voor u doen?

Wij kunnen u de oplossing bieden. Door samen met u het GPS horloge en /of de Wonlex APP opnieuw te configureren / installeren.  In 99,9 % van de gevallen kunnen wij zo ook de oorzaak op afstand vaststellen en oplossen. U hoeft dus ook niet met uw GPS horloge langs te komen.

Een Wonlex configuratie. Installatie of herinstallatie omvat de volgende handelingen:
-Realiseren correcte verbinding met de Wonlex server.

-Controleren Wonlex configuratie.

-Communicatie tussen de Wonlex APP. Het GPS horloge en Wonlex server.

-Instellen Wonlex account gegevens

Zoekt u uitleg of een Wonlex handleiding.  Wonlex 2 handleiding, Wonlex Nederlands. Of wilt u een nieuw gebruiksklaar gps horloge aanschaffen ?

Wonlex GPS horloge offline storing reparatie service

Mocht het ons niet lukken om uw storing cq probleem te verklaren en / of op te lossen. dan ontvangt u 12,50 van uw betaling terug. Maar daar gaan wij zeker niet van uit. In 95% van alle problemen komen wij ook met een passende oplossing. Waarbij het probleem al vaak binnen een half uur is opgelost. Schroom niet om contact op te nemen via Whatsapp (0624228249), eerst bellen mag ook. Of gebruik de contact pagina.

De handigste manier is contact opnemen via de Whatsapp button op deze pagina.
GPS horloge problemen. Hieronder ziet u een overzicht van de meest voorkomende storingen. Met de App Wonlex, Wonlex 2, Wonlex 3 en Wonlex 4.

Wonlex APP download installatie

GPS Wonlex account reset login error

Wonlex device offline error gps horloge

Bestel direct via deze link de reparatieservice of neem contact op via whatsapp op 0624228249

 

Bernhard Ruimschoot schrijft Blog artikelen voor Storm discount en o.a. de websites www.duizend.com en www.mijngps.com Met vele jaren ervaring in GPS tracking kunt u er van uit gaan dat u hier het beste advies krijgt. Niet alleen over de technische en praktische kant van GPS Horloges en GPS Trackers. Maar ook over een veel gunstiger kostenplaatje bij aanschaf. Wij kijken samen met u naar een advies op maat m.b.t. kwaliteit, veiligheid en het besparen op Bel en Datakosten.