Perfect Gps Horloge voor Kinderen Waterdicht - Blauw

Nieuw

Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro   gps horloge configuratiegps horloge tracking server
Incl. gratis toegang tot de tracking servergps horloge setracker servergps horloge kind
Incl. verzending met tracking nummer! gps tracker postnl bezorgtgps horloge gsm
Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb    Lebara Simkaart gps trackerinstellen gps horloge
Netwerk KPNKinder smartwatch KPN netwerkKids watch gps horloge
Support via Tel / whatsapp / Emailgps kids whatsapp uitleggps horloge kind

Meer details

76,95 €

-13,00 €

89,95 €

Afrekenen via SSL
 Afrekenen via SSL

Meer informatie

Waterdicht Gps horloge Blauw Gps en Wifi + configuratie  + incl Lebara Simkaart + gratis verzending !

Waterdicht Gps horloge voor kinderen

Gps horloge Blauw met Gps en Wifi Positioning !

Verschil t.o.v. ander gps horloges; Water-dicht GPS horloge. 

Kinder Gps horloge + incl. configuratie t.w.v. 10 euro + incl. Lebara Sim 5 euro + 50 mb incl. verzendkosten ! Binnen vijf minuten werkend op uw smart phone. Zie onze ruime keuze gps horloges voor kinderen in diverse kleuren.

Tevens bevatten onze gps horloges de laatste Setracker firmware. Waardoor u verzekerd bent van een correcte werking van de Setracker App.

Waterdicht horloge Blauw met Wifi positionering

Inmiddels is in de praktijk gebleken. Dat het voor de meeste mensen te moeilijk is om het gps kinderhorloge te configureren. En vervolgens een account met ID aan te maken om het horloge te kunnen volgen. In tegenstelling tot wat andere leveranciers beweren. Is ook onze conclusie dat dit niet eenvoudig is. Hier willen wij dan ook heel duidelijk en transparant in zijn. Aangezien dit achteraf dan ook te veel handelingen met zich mee brengt. Wordt een gps kinderhorloge nu ook volledig geconfigureerd geleverd.

Waterdicht Gps horloge Blauw 

Het horloge wordt vooraf getest met een simkaart en volledig functionerend geleverd incl. 5 euro Lebara beltegoed prepaid Simkaart + 50 mb data. De Simkaart is reeds geplaatst en het kinder gps horloge is gebruiksklaar. Hiermee wordt de werking alleen binnen Nederland gegarandeerd en ondersteund op basis van de 2g dekkingskaart van KPN. In het buitenland (Europa) kunt u ook bellen. Voor de werking van de tracking functie in het buitenland is geen garantie ivm dekkingsgebieden en 2g netwerken in het buitenland. Elders komt u deze informatie alleen in de kleine lettertjes tegen. In het buitenland hebben wij goede testresultaten behaald met Lebara via het stabiele KPN netwerk. Met de door ons geconfigureerde gps trackers en bijgeleverde simkaart zijn de kosten slechts 1 ct per MB in Europa. Na aankoop ontvangt u het horloge en de inloggegevens die u nodig heeft nadat u de App geinstalleerd heeft. Het account voor de App is vooraf al aangemaakt en uw horloge iD is geregistreerd op de Tracking server en wordt geleverd inclusief gratis acces tot deze service. De App dient u eerst nog wel te installeren op uw telefoon (dit kan ook op meerdere telefoons).

Ter vergelijk DATAKOSTEN PREPAID PROVIDERS: Tarieven per 1 Mei 2018

Datakosten onze GPStrackers en GPS Horloges: 1 ct per MB

KPN PREPAID: 15 ct per mb (15 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart)

VODAFONE PREPAID:  10 ct per mb (10 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart)

TELE 2 PREPAID:  5 ct per mb (5 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

T-MOBILE PREPAID:  5 ct per mb (5 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

ONE2MOBILE PREPAID: 15 ct per mb (15 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

SIMYO PREPAID: 3 ct per mb (3 x zo duur per mb als de door ons geplaatste simkaart) 

Tevens zit er op de door ons geplaatste simkaart reeds een Start bundel van Vijf euro en een Databundel van 50 MB

In de praktijk is onze ervaring na het testen en reacties door eindgebruikers, behalen onze simkaarten dezelfde resultaten als andere Prepaid providers die ook gebruik maken van het KPN netwerk. En dit tegen een fractie van de kosten die u elders betaald.

U koopt een voor u op maat gemaakt product

U ontvangt een gebruiksklaar product dat is geconfigureerd voor deze specifiek bijgeleverde Lebara simkaart. Dit betekend dat als u een andere simkaart wenst te gebruiken dat u dat dan voor aankoop dient aan te geven. Wij kunnen dan samen met u bekijken of dit mogelijk is. Overigens zijn de tarieven van Lebara ongeevenaard en bieden een goede landelijke dekking via het KPN netwerk tegen veel lagere kosten. U controleert voor aankoop de Lebara 2G dekking via het KPN netwerk in uw regio met de dekkingskaart van KPN door te klikken op deze link KPN dekkingskaart en 2G te selecteren. Zodat u kunt zien waar en of er voldoende dekking is in uw gebied voor een goede gprs data verbinding. U kunt de Lebara tarieven het beste vooraf vergelijken met bv. KPN, Vodafone, T-mobile, Tele2, one2mobile, Simyo etc. Wij zien geen reden om te veranderen van telecom provider.

Waterdicht wifi Gps horloge Blauw

Het prepaid telefoonnummer en het account voor gebruik van de Tracker wordt na aankoop aan u overgedragen. En u als gebruiker kan het password wijzigen voor alleengebruik. Indien u bij dit product binnen veertien dagen na ontvangst gebruik wenst te maken van uw retourrecht. Dan dient u rekening te houden met het volgende. Het betreffende telefoonnummer en Lebara simkaart t.w.v. vijf euro dat is geleverd bij uw gps tracker blijft uw eigendom en kan niet geretourneerd worden. Dit geld eveneens voor de configuratie kosten die onderdeel maken van de productprijs (i.v.m testen tracker met uw simkaart, aanmaken account op de setracker server, testen verbinding tracker met de server en app etc). U kunt hier ook meer over teruglezen in de algemene voorwaarden.

Bij aankoop van een geconfigureerde kinderhorloge. Krijgt u de garantie dat de traceerfunctie ook direct werkt. Aangezien dit vooraf al voor u getest is. Deze service, waarbij u ook direct het gps horloge kind kunt volgen. Nadat u de App op uw smartphone heeft geïnstalleerd is uniek. Deze service ontvangt u elders ook niet (of tegen forse meerprijs).

Onze prijs is ook inclusief onderstaande werkzaamheden. Die wij voor u uitvoeren;

- Simkaart pincode vrij maken.

- Plaatsen en testen simkaart in het GPS horloge.

- Aanmaken account op de SeTracker server. En registratie van uw GPS horloge.

- Testen van correcte werking. Zodat u direct na installatie van de App. Op uw Smartwatch een werkend GPS horloge heeft.

- Gratis acces tot de SE Tracker service.

- Incl. verzending met tracking nummer. 

Perfect Gps Horloge voor Kinderen Waterdicht Features

 •          Goed GPS kinderhorloge. Met talrijke lokalisering functies en geïntegreerde 2 weg telefonie.
 •          Gemakkelijk lokaliseren en controleren. Middels gratis iOS of Android app (download via App-store, Google Play of via QR-code).
 •          Geïntegreerde GPS-tracker voor het exact lokaliseren.
 •          Met microfoon en luidspreker voor 2-weg telefonie. Direct via het horloge - voor bereikbaarheid is geen smartphone nodig.
 •          Geheugen voor tien telefoonnummers. Voor SOS-signaal of telefoon contact met een druk op de knop.
 •          Instellen welke telefoonnummers het toestel kunnen bellen.
 •          Het Gps horloge kind is niet geschikt om mee te zwemmen.
 •          Waterdicht IP67 (drie maanden garantie waterdicht vanaf datum aankoop, mits ongeopend en vergrendeld).

GPS horloge Blauw Waterdicht Inhoud verpakking

 •          Waterdicht wifi Gps horloge (drie maanden garantie waterdicht vanaf datum aankoop, mits ongeopend en vergrendeld).
 •          Lebara Simkaart (netwerk kpn).
 •          oplaadkabel.
 •          Engelstalige gebruiksaanwijzing / Nederlandse setracker handleiding.

GPS horloge Blauw Waterdicht Kenmerken

 •          digitaal display met grote tijdweergave. Datum, accustand, signaalkwaliteit etc.
 •          Geolocatie. Instellen van veilige zones. Waarbij een alarmsignaal gestuurd wordt. Zodra deze wordt verlaten.
 •          alarm zodra het horloge afgedaan wordt.
 •          programmeerbare alarm signalen.
 •          monitoring: bewaking van de omgeving.
 •          Historie locatie. Samenvatting van de plaatsen waar de drager is geweest.
 •          GPS-periodes. Instelbaar voor GPS monitoring.
 •          geïntegreerde stappenteller.
 •          GPS-lokalisering in reële tijd of met ingestelde interval.
 •          Wifi positionering.
 •          materiaal armband: kunststof.
 •          Lange stand by tijd.

Waterbestendig GPS horloge Blauw

Door het gebruik van USB laders met te hoog voltage / amperage kan de electronica schade oplopen. Wij raden u dan ook aan een geschikte USB lader zoals vermeld op de productpagina mee te bestellen. 

Bovenstaande kleuren, design, functionaliteit en specificaties kunnen door aanpassingen van de fabrikant afwijken. De functionaliteit van de Setracker App wordt regelmatig aangepast door updates. Hierdoor kan de functionaliteit en layout afwijken van de getoonde product informatie. 

Veel ouders zijn blij met dit waterdichte GPS horloge. Kinderen zijn eenvoudig te volgen.  Zowel op de kaart in de App. Maar ook door onderling bellen. De ouder kan ook eenvoudig het kind bellen. Het kind kan ook eenvoudig naar de ouder bellen. Het horloge is tevens waterdicht. En kan ook ondergedompeld worden in het water. Het siliconen bandje is uit te wisselen.  Geschikt voor kinderen vanaf ongeveer vier jaar. Leverbaar in meerdere kleuren.

De SE Tracker App. Deze kunt u ook in de Nederlandse taal instellen. Hieronder ziet u ook de correcte werking binnen Nederland. Van een door ons geleverde GPS horloge.

setracker gps tracker horlogetelefoon via pc instellen

Lees hier meer over de Setracker handleiding

Al onze gps horloge prijzen zijn inclusief de beste service, gratis verzending, incl simkaart en gebruiksklaar-service, de zogenoemde installatieservice. Deze Service waardoor het horloge al gebruiksklaar is zit al verwerkt in onze totaalprijs (Tien euro).  Andere aanbieders bieden dergelijke gebruiksklaarservice ook aan. Maar alleen als extra optie. Elders betaald u dus naast onze lagere prijzen nog tot wel 29,95 euro EXTRA voor de installatie service, Connect service, plug and play installatie service, Service compleet, simkaart, verzendkosten etc. Laat u dus niet foppen..

Veiligheid gps trackers

Recentelijk is er in de media aandacht besteed aan de veiligheid en risico's. Bij het gebruik van gps-trackers, gps tracker app's en Gps servers. Deze aandacht is prima aangezien het bijdraagt aan een stuk bewustwording. Tevens draagt de discussie bij. Aan het tempo waarin ook verbeteringen en aanpassingen in de beveiliging worden doorgevoerd. Zowel voor de fabrikant (doorontwikkeling). leverancier (informeren / communicatie / verkoop). En eindgebruiker dienen zich hier bewust van te zijn. En rekening te houden met mogelijk risico's. Ieder vorm van communicatie via internet brengt namelijk risico's met zich mee. Bekend is dat de software ontwikkelaar van de Setracker app 3g-elec regelmatig met nieuwe updates komt. Dit neemt niet weg dat er altijd beveiligingsrisico's zullen blijven bestaan. 

Uit onderzoeken die hebben plaatsgevonden zijn een aantal verbeterpunten naar voren gekomen. Voor een groot deel zijn deze verbeterpunten inmiddels opgepakt. En doorgevoerd en hebben geleid tot onderstaande aanpassingen bij de horloges die wij verkopen.

Voor het gebruik met de Setracker app zijn een aantal veiligheidsmaatregelen doorgevoerd. Deze maatregelen zorgen er voor. Dat het voor onbevoegden niet meer mogelijk is. Om via SMS een code naar het 06 nummer van het GPS horloge te sturen. En gegevens op te vragen / aan te passen.

Hierdoor is het voor onbevoegden niet meer mogelijk om gegevens en instellingen uit te lezen via SMS.

Hierdoor is het ook niet meer mogelijk om gegevens in een gps horloge aan te passen via SMS berichten.

Overigens zou dit in het verleden alleen mogelijk zijn geweest als het 06 nummer bekend zou zijn bij de onbevoegde.

Tevens is het niet mogelijk om via het fysieke gps horloge dat wij leveren het Imei nummer of de registratiecode te achterhalen (aan de hand van stickers).

Al onze gps horloges zijn vooraf geconfigureerd. En worden als gebruiksklaar product inclusief simkaart en login gegevens geleverd.

Bovenstaande geld ook alleen voor de gps horloges die door ons worden geleverd. U kunt er ook van uit gaan dat dergelijke maatregelen niet zijn doorgevoerd door andere bedrijven die geen kant en klaar gebruiksklaar gps horloge leveren. Dit aangezien u een gps horloge dan nog steeds zelf dient te registreren. En deze horloges tevens gebruik maken van een standaard configuratie password. Dat ook voor onbevoegden en hackers algemeen bekend is.

Disclaimer;

Aan positiebepaling zijn geen rechten te ontlenen. De faciliteit m.b.t. het gebruik van het gratis tracking platform (app) wordt door een externe partij geleverd en onderhouden. Wij zijn hier niet verantwoordelijk voor en hebben geen invloed op de werking. Derhalve kunnen wij de werking van dit platform dan ook niet garanderen.  Indien er zich storingen voordoen kunt u dit merken doordat u bv. tijdelijk niet kunt inloggen.  Storingen komen overigens weinig voor.

Binnen de mogelijkheden die wij hebben doen wij het maximale om u een zo veilig mogelijk product te leveren.

www.Duizend.com "Daar waar professionaliteit de concurrentie overstijgt."

Recensies

Kwaliteit 
2019-03-01

Top service!

Bij aankoop en installatie is de service prima voor elkaar! Snel duidelijk opgelost via whatsapp!!

  Kwaliteit 
  2017-10-02

  Een veilig gevoel

  Ben heel blij met dit horloge en de service was ook echt goed. Fijne instructie erbij en zelfs nazorg voor het tijdig opwaarderen van het tegoed. Waterdichtheid niet getest.

   Kwaliteit 
   2017-09-24

   GPS Horloge

   Snelle levering goede ondersteuning en een gebruiksvriendelijk horloge

    Kwaliteit 
    2017-09-11

    Eindelijk een goed werkend GPS horloge

    Heerlijk het werkte in 1 keer
    Veilig voor mij en mijn kind
    En ook nog eens een goed service van iemand die met elke vraag kan lastig vallen
    Wat wil je nog meer als vader of moeder
    10 + voor deze mensen !!

     Kwaliteit 
     2017-09-11

     Goed werkend GPS horloge

     10 10 10 10 voor alles

      Kwaliteit 
      2017-09-01

      Goed horloge

      Ze doen precies wat ze beloven en werkt goed alleen vinden we de gps niet super nauwkeurig maar dat kan bij andere horloges nog slechter wezen dat weten we niet voor de rest werkt perfect

       Kwaliteit 
       2017-06-19

       Horloge waterdicht

       Fijn horloge. Ap geeft soms wel een netwerk storing maar is heel goed te gebruiken.
       Nooit meer zoeken waar je kind is en geen telefoon. Gewoon lekker spelen.

        Schrijf uw recensie!

        Schrijf uw recensie

        Perfect Gps Horloge voor Kinderen Waterdicht - Blauw

        Perfect Gps Horloge voor Kinderen Waterdicht - Blauw

        Incl. configuratie en gebruiksklaar t.w.v. 10 euro   gps horloge configuratiegps horloge tracking server
        Incl. gratis toegang tot de tracking servergps horloge setracker servergps horloge kind
        Incl. verzending met tracking nummer! gps tracker postnl bezorgtgps horloge gsm
        Incl. Lebara Simkaart 5 euro + 50 mb    Lebara Simkaart gps trackerinstellen gps horloge
        Netwerk KPNKinder smartwatch KPN netwerkKids watch gps horloge
        Support via Tel / whatsapp / Emailgps kids whatsapp uitleggps horloge kind